BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Kültür Hizmetleri Müdürlüğü

 

Gastronomi Topluluğu Hakkında

Topluluğun Amacı

Çeşitli ortamlarda düzenlenen, gastronomi ve mutfak sanatları ile ilgili etkinlikleri ve çalışmaları öğrencilere aktarmak. Farklı bilimsel kültürel ve tarihsel araştırmalar sonucu keşfettiğimiz farklı tatlar ve mutfaklar sayesinde yeni reçeteler ve yemeklerle Türk Mutfağını zenginleştirmek.

Kuruluş Yılı

2016

Topluluk Başkanı

Eray Bolatbaş

Danışman

Arş. Gör. Esra Kanoğlu / Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi / esrakanoglu@baskent.edu.tr

Topluluk Email

bu.gatt2020@gmail.com

Instagram Hesabı

elgastrobaskent